Docker Training - 09 April 2019

Out of stock
SKU
t92
€429.00

Docker bepaalt inmiddels de manier waarop we omgaan met applicaties zoals Magento. Niet alleen schuiven PHP applicaties steeds meer op naar microservices (Redis,database, ElasticSearch, externe services), ook voor testing is Docker een belangrijke tool voor hedendaagse developers. Om aan de slag te gaan met Docker is het nodigeen paar commando's goed te kennen. Maar het is ook belangrijk om deze basis goed te doorgronden en de filosofie van Docker te snappen: Onze training geeft je alles watje nodig hebt om aan de slag te gaan met een Magento development gebaseerd op Docker images.

Wat krijg je bij deze training:

  • 1 dag bomvol kennisoverdracht
  • Cursusmateriaal (slides + code)

Geen labs, wel begeleiding achteraf

Tijdens de dag worden er geen lab oefeningen gemaakt. Er wordt gefocust op de kennisoverdracht, waarbij er zo efficient mogelijk met de tijd wordt omgesprongen. De kennis in de praktijk toepassen kan achteraf, waarbij er achteraf ook vragen gesteld kunnen worden aan de docent (bijvoorbeeld via Skype of email). Onze ervaring is dat je hiermee sneller op de rit wordt gebracht.

Meer onderwerpen?

Heb je een specifieke vraag die je tijdens de cursus beantwoordt wilt hebben? Laat het ons weten. We besteden er graag aandacht aan.

More Information
Starting date Apr 9, 2019
Ending Date Apr 9, 2019